CONSULTING


Expert col·laborador en el Centre de Formació d'Alain Ducasse a Paris en diversos restaurants arreu del món, m'adapto a tots els conceptes de negocis, si necessita una empenta; si passa per moments económics difícils; te les ideas congelades o els seus clients es queixen per pels menus que es repeteixen sovint; o senzillament ha perdut la il·lusió.... sóc la persona adecuada per revitalitzar el seu negoci.
Una de les meves especialitats és la promoció gastronómica.
Tot tipus d'ofertes culinaries, restaurant a la carta, de menu, bars, d'entrepans, de tapes, bistrots-fondes. Ens adaptem als nous canvis económics i a la conjuntura actual. Serveis low cost per a prestacions d'alta gama.

Un equip humà, atent i professional al seu servei amb un know how diferent.

Calendari operacional:

1.- La primera visita és gratuïta. Estudi de l'entorn. Primeres impressions.

Un cop s'ha fet el primer rendez-vous es realitza un estudi amb una o varies ofertes a proposar aixi com un calendari organizatiu. Després segueixen les diferentes fases de l'audit. 

2.- Mise en place de diferentes solucions estratégiques.
3.- Formació dels equips als nous standarts acceptats per la direcció.
4.- Seguiment i control de qualitat.

El món de la consultoria no esta actualment present en la restauració, tothom coneix el a mi m'ho han d'explicar?, fa quinze anys que em dedico a l'hosteleria, sempre m'ha funcionat, frases tipiques dels responsables, frases que aburreixen i no tenen cap sentit.
Contractar un Chef de prestigi per al teu negoci ES POSSIBLE.
Incorporem nous plats al seu restaurant adaptan-nos a l'entorn, quan parlem de l'entorn ens referim a las carcteristiques del local, el perfil del client, les receptes i a una oferta gastronómica que causi l'efecte Wow!.

Tarifes disponibles al seguent email: albertboronatmiro@gmail.com

Parlem!

ABM. Con la tecnología de Blogger.