AT HOME

en restaurants de prestigi d'Alain Ducasse i altres establiments amb 3* Michelin.

CUINEM els VOSTRES DESITJOS d'una a més persones
ENS ADAPTEM A TOTES LES VOSTRES NECESSITATS
TENEN CONVIDATS, TRUQUI'NS

Si volen que vinguem a casa seva a fer unes classes particulars, o a cuinar àpat gustós fent-vos passar una bona estona, a l'hora que aprèn els secrets d'un gran chef, fem realitat les seves demandes per gaudir-ne amb els amics o familiars. Tarifes modulables. Ens adaptem a vostès.
Demani pressupost o informació sense compromís.

CUINA GENEROSA
Especialitats per a compartir, cuina tradicional francesa, gigot de corder amb herbes rostit, capó trufat al forn, paté en croûte, blanquette de veau.
ARROS DE TEMPORADA
Per començar cuina arrossos plens de gust, color i olor.
Risottos, arròs caldós, cassola d'arròs, bolets i colomí, arròs de pagès,
arròs mar i muntanya i arròs amb llet i vainilla Bourbon.
EL FOIE GRAS. FRED, CALENT, CONFIT
Si t'agrada gaudir d'un bon Foie Gras, aprèn a preparar-lo i cuinar-lo de diferents formes. Un plaer per el paladar.
Confitat al vi, saltejat amb bolets, al forn sencer com un phitiviers, cromesquis, poché en un consomé.
L'ANEC. SENCER, A QUARTS
Rillettes d'ànec, confitat, sencer rostit al forn, a la taronja o laquejat amb un suc de rostit.
LES VERDURES I FRUITES
Cocotte de fruites i verdures de temporada, cansalada del coll, verdures confitades à la tòfona.
Mermelades, confitades.
EL FORN. PA I COQUES
Les tradicionals coques de recapte. Focaccia d'olives, de ceba, de tomàquet, grissinis.
DEL MERCAT DE PUIGCERDA A LA CASSOLA. (únicament el diumenge)
Anem junts a comprar al mercat de Puigcerdà, visita i explicació dels productes de temporada i amb els ingredients escollits per a l'ocasió aprenem noves receptes. El curs finalitza amb el dinar dels plats preparats.




No hay comentarios

Leave a Reply

ABM. Con la tecnología de Blogger.